maanantai 31. elokuuta 2015

Elokuun suosikit

Herbina Fresh Luomuruusu puhdistusvaahto
Sinänsä tämä tuote ei ole erityisemmin ollut suosikkini, mutta ajattelin mainita sen tässä kuitenkin. Syy tähän on se, että yleensä kun erehdyn kokeilemaan jotain uutta meikinpuhdistusainetta, se ei oikein vastaa tarpeitani ja meikkiä saa hangata silmistä vielä seuraavana aamuna. Herbinan puhdistusvaahdon ostin kokeeksi alennuksesta ja yllätyin sen tehosta. Eihän se ripsiväriä aivan kokonaan (ainakaan ilman sitä hirveää hankausta) irrottanut, mutta kaiken muun meikin geelimäisestä eyelineristä kulmakynään ja luomiväriin, kyllä. Tämä tuote sopii siis ehkä suht' raskaasti meikkaaville, mutta ehkä ennemmin sellaisille, jotka eivät käytä vedenkestävää ripsiväriä niinkuin minä.

Colour Blind - Amber Riley
Kuulin tämän biisin Gleessä ja rakastuin heti.

Ballerina mousse
En edes tiedä mitä näistä Ballerinan uusista kekseistä pitäisi sanoa. En osaa sanoa muuta kuin "olen rakastunut".

Chia spudding
Olen tehnyt viimeisen kuukauden aikana chia-siemenistä hyytelöä vaikka mihin nesteeseen ja voin sanoa, että kyllä maha toimii! Ja kaikenlisäksi oikeisiin nesteisiin sekoitettuna, tämä on aika hyvä ja terveellinen aamu-, tai vaikka välipala. Jos chia-siemenet eivät ole ennestään tuttu ilmiö, voit tutustua niihin tästä.

Teen Wolf
Mua ärsyttää miten väärän kuvan tästä sarjasta saa nimen perusteella. Kuulostaa semmoselta teinien lällysarjalta (ja ajattelin ensin itsekkin niin), mutta ensimmäisen kauden katsottuaan ei voi lopettaa. Tai niin minulle ainakin kävi. Olen nyt viidennessä kaudessa ja pidän erityisesti siitä, miten mielenkiintoisia hahmoja tähän sarjaan laitetaan. Jos siis olet kiinnostunut esimerkiksi Supernaturalissa esiintyvistä hahmoista, saatat pitää myös Teen Wolfista. Rohkeasti vain tsekkaamaan tämä sarja! Ps. Pidän kovasti tämän sarjan soundtrackista (kts. seuraava kohta)!

Amber Run - I Found
Tähän väliin on hyvä mainita rakkauteni tätä kappaletta kohtaan. Löysin tämän Teen Wolfia katsoessani!

Avocadomunakas
Sain reseptin tähän ruokaan siskoltani ja olen rakastunut siihen nyt uudestaan, joten päätin jakaa sen myös täällä.

Yhden hengen annokseen tarvitset:

2 munaa
1 avocadon
Tilkan maitoa (olen käyttänyt ihan tavallista kevytmaitoa mutta esim mantelimaitokin varmaan käy)
2-3 nakkia maun mukaan
puolikas sipuli (ja yksi valkosipulin kynsi)
muutama juustosiivu

Aivan ensimmäiseksi rikon mukat astiaan ja varmistan, että ne ovat syömäkelpoisia. Sitten pilkon tai muussaan avocadon, jonka sekoitan munien joukkoon. Seuraavaksi leikkaan sipuli(t) haluamaani muotoon ja lisään seokseen. Lopuksi leikkaan joukkoon nakit ja lorautan tilkan maitoa. Seikoitan aineet vispilällä sekaisin ja paistan joko rypsi- tai kookosöljyssä. Lisään pannulle muutaman juustosiivun sulamaan munakkaan sekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti