keskiviikko 19. elokuuta 2015

Heinäkuun suosikit

Big Hero 6
"Vauhdikas seikkailukomedia Big Hero 6 kertoo pullean ilmatäytteisen robotin Baymaxin ja poikanero Hiro Hamadan välille muodostuvasta ystävyydestä. Katastrofi iskee San Fransokion kaupunkiin ja sinkoaa Hiron vaarojen keskelle. Hiro tarvitsee avukseen Baymaxin ja läheiset ystävänsä: vauhtimimmi Go Go Tomagon, siisteysintoilija Wasabin, kemistinero Honey Lemonin ja fanipoika Fredin. Hiro päättää ratkaista katastrofiin liittyvän arvoituksen ja muuntautuu yhdessä ystäviensä kanssa teknosupersankariryhmäksi nimeltä “Big Hero 6”." - Finnkino
En oo pitkään aikaan nauranut elokuvan takia, mutta Baymax sai minut nauramaan ja aion haalia itselleni kaikenlaista baymax-kamaa tämän elokuvan jälkeen!

Cloetta Sprinkle Black Raspberry Sparks
Yleensä en oikeen välitä suklaan ja lakritsin/salmiakin sekoituksesta, mutta tämä vei kieleni ja sydämeni! Suosittelen siis myös kaikille epäilijöille. Maistakaa edes!

BFvsGF
Kyseessä on siis youtube-kanava, jota pitää yllä Philadephiassa asuva pariskunta, joka keksii kaikenlaista jännittävää kuvattavaksi. He tekevät daily-vlogeja ja kuvaavat videomateriaalia, myös esimerkiksi pienellä helikopterilla, johon on kiinnitetty kamera. Tämä on ollut suosikkikanavani elokuussa.

Vaseline Spray Moisturiser
Tämä iholle suihkutettava kosteusvoide (kyllä, suihkutettavaa voidetta!) on löytänyt paikan myös minun arjestani. Jos ainetta suihkuttaa terpeeksi kaukaa sitä ei oikeastaan tarvitse edes levittää ja onnekseni se kuivuu siitäkin huolimatta nopeasti jättäen ihon pehmeäksi ja sieläksi. Lisäksi tämän tuoksu on oikein miellyttävä vaikka ensiksi epäröin levitettävän vaseliinin "tuoksun" takia.

Chipsters Savukalasalaatti
Äitini osti purkin chipstersin savukalasalaattia kokeeksi uusien perunoiden kanssa ja rakastuin heti! Syön tätä itse kyllä lähinnä ruisleivän päällä, mutta lohen suurkuluttajana voisin vetää vaikka purkillisen päivässä, koska tämä on taivaallista!

Calum Scott - "Dancing On My Own"
Tähän ei lisättävää ~ <3

Valio mansikka - banaanikeitto
Yleensä en oikein välitä mehukeitoista, vaikka ne hyviä ovatkin, mutta tässä vain on sitä jotain.. Tuotteeseen pääset tutustumaan tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti