keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Syys- ja lokakuun suosikit

SYYSKUU
Ruisleipä ja (vasta) keitetty kananmuna
Joo tiedän, kuulostaa tosi tylsältä eikö vaan? Mutta kokeilkaa! Ihan törkeen hyvä yhdistelmä. Tätä mussuttelin suunnilleen koko syyskuun.

Alpro Coconut Chocolate-juoma
Olen viimeaikoina testaillut kaikenlaisia Alpron ja Oatlyn juomia ja olen totaalisen rakastunut. Vaikka tämä Alpron suklainen herkku ei olekaan aivan niin täyteläinen koostumukseltaan mitä toivoisin, on maku todellakin kokemisen arvoinen. Tutustu tuotteeseen painamalla tästä.

Pirkan maapähkinärenkaat
Kaupassa haahuillessani satuin huomaamaan erään naisen ostoskärryissä pussillisen näitä herkkuja. En ollut kyseisestä tuotteesta kuullutkaan joten päätin testata itsekin ja noh.. Toimii! Jos olet maapähkinävoin tai/ja suolapähkinöiden ystävä, maistuvat sinulle myös nämä ihanasti rouskuvat renkaat. Tutustu tuotteeseen painamalla tästä.

Oatly kaurajuoma, suklaa
Niinkuin tuossa jo mainitsinkin, niin olen testaillut näitä kaikenlaisia juomia. Vaikka petyin vähän siihen miten lirua Alpron ihanuus loppujenlopuksi oli, ei Oatly pettänyt minua koostumuksessakaan. Tässä siis yhdistyy täydellinen maku ja koostumus. NAM! Tutustu tuotteeseen painamalla tästä.

Dexter
Venytin aivan liian pitkälle dexterin viimeisen kauden katsomista ja olen aivan järkyttynyt siitä millainen viimeinen kausi oli. En uskalla tässä nyt pahemmin mitään yksityiskohtia sanoa, etten spoilaa mitään keneltäkään, mutta sanotaanko näin että odotin vähän erilaista lopetusta tälle mahtavalle sarjalle. Oli se silti kaiken sen odotuksen arvoinen ja yhä yksi lempisarjoistani.

Pågen unikko toast
Olen aina ollut paahtoleivän suuri ystävä. Muistan jo joskus ala-asteella syöneeni kokonaisen paahtoleipäpaketillisen puoliksi silloisen parhaan kaverini kanssa. Ja erityisesti pidän paahtoleivästä paahdettuna, koska sen koostumus ja maku on mielestäni parempi kuin paahtamattoman leivän. Pägenin taikinajuureen leivottu paahtoleipä yllätti minut täydellisellä maullaan. Tämä maistuu juuri siltä, kuin haluaisin paahtoleivän aina masituvan. Tutustu tuotteeseen painamalla tästä.

Teekanne ginger lemon-tee
Niinkuin olen täällä aiemminkin maininnut, olen teen suurkuluttaja. Syyskuussa suosikiksi nousi teekannen inkiväärillä maustettu sitruunatee, joka on täydellinen flunssan karkoittaja. Toistaiseksi en ole syyslunssaa itselleni saanut, joten kai tästäkin on jotain hyötyä. Niin ja onhan tämä nyt todella hyvää teetä! (koputan puuta) Tutustu tuotteeseen painamalla tästä.


LOKAKUU
Angry birds mansikka-lakritsijäätelö

Satuin maistamaan tätä jäätelö vain siksi, että vanhempani ostivat sitä siskontytölleni. Yllätyin mausta positiivisesti. Mansikka ja lakritsi sopivat hyvin yhteen. Ainoa pettymys oli vohvelin pehmeys. Itse nimittäin pidän hieman kovemmasta vohvelista jollainen on esimerkiksi pingviinin-tuuteissa.

Tuoksukynttilät
Olen aina pitänyt tuoksukynttilöistä ja tämä piirteeni herää eloon aina syyskuussa. Tällä hetkellä suosikkituoksuni ovat kaneli (tokmannilta löytyvät kotikullan kynttilät hipovat täydellisyyttä) ja omena-kaneli. Ne perinteiset jouluiset, mutta ah niin ihanat tuoksut.

Yli polven polvisukat.
Nämä kun vetäsee vaikka sukkahousujen päälle syksyllä, niin kyllä pysyy jalat lämpimänä. Ja istuu ainakin omaan tyyliini kuin nakutettu ja näyttää söpöltä. Ostin lidlistä mustat ja harmaat yli polven ulottuvat sukat ja olen pitänyt niitä hyvinkin ahkerasti.

Snuggle's nacho cheese- sipsit
Näitä löytyy lidlistä. Siskoni osti näitä oikeastaan vahingossa (tarkoitus oli ostaa tavallisia nachoja), mutta nämä osoittuivatkin todella hyviksi sipseiksi. Maku muistuttaa mielestäni hieman taffelin hearts-sipsejä ja pidän niistäkin paljon joten.. Pieni miinus siitä, ettei näitä saa isossa pussissa! (Tai sitten olen vain sokea)

Valio kreikkalainen jogurtti, kookos
Olen aina pitänyt kreikkalaisesta jogurtista ja jossain vaiheessa sitä kuluikin useita purkkeja kuukaudessa. Pidän myös kaikenlaisista kookostuotteista, joten kun äitini osti muutaman purkin tätä herkkua oli minun saatava lisää, sillä tässä yhdistyy täydellisesti kaksi himoitsemaani asiaa ja onhan tämän maku nyt aivan ihanan täyteläinen. Tutustu tuotteeseen painamalla tästä.

Paul Mitchell Tea tree hair and body moisturizer
Hiukseni ovat olleet jostain syystä melko heikossa hapessa jo melko pitkään. Siksi olenkin testaillut kaikenlaisia hiuksia helliviä tuotteita ja tämä kiinnitti huomioni. Nimittäin tätä tuotetta voi käyttää hiuksien lisäksi myös keholle! Tämä kosteuttaja tuoksuu todella virkistävälle, joten tämä sopisi ehkä enemmän kesä- kuin talvituotteeksi, mutta olen silti tykännyt. Tämä jättää hiuksiin mukavan tuoksun ja tekee niistä pehmeät ja ravitun tuntuiset. Suosittelen! Tutustu tuotteeseen painamalla tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti