tiistai 14. heinäkuuta 2015

Kesäkuun suosikit

Marabou premium cocoa salty liquorice
Maistoin tätä ensimmäistä kertaa kesäkuussa ja rakastuin totaalisesti. Tämä on siis suklaata, joka sisältää 70% kaakaota ja rouheita lakritsi paloja. Yleensä nämä salmiakin/lakritsin ja suklaan sekoitukset eivät oikein nappaa, mutta tämä vei sydämeni.

Orphan Black
"Sarjan päähenkilö on Sarah Manning, joka varastaa kaksoisolentonsa Elizabeth Childsin henkilöllisyyden tämän tehtyä itsemurhan. Hänelle pian selviää Elizabethin olleen vain yksi monista klooneista." - Wikipedia
Aloitin tämän sarjan seuraamisen siskoni ehdotuksesta ja jäin koukkuun. Juoni on jännittävä ja mukaansa tempaava ja näyttelijät taitavia. Erityismainintana on sanottava, että sarjan "tähti" Tatiana Maslany hämmästyttää minut näyttelijätaidoillaan. Hän näyttelee sarjassa montaa hyvin erilaisen persoonallisuuden omaavaa kloonia ja aina välillä unohdan, että heitä näyttelee sama henkilö.

Outolintu trilogia
Aloitin trilogian ensimäinen kirjan katsottuani outolintu-elokuvan, josta pidin kovasti. Olen kuitenkin aina ollut loppujenlopuksi enemmän kirjaihminen, sillä kirjoissa tarinaan pääsee tutustumaan syvemmin ja hahmot ja tapahtumapaikat luomaan päässään omanlaisiksi. Luin siis kaikki kolme kirjaa melko nopeasti ja trilogian viimeinen kirja oli ensimmäinen kirja, joka sai minut itkemään. Suosittelen!

L'Oreal Paris Voluminious Million Lashes (Blackest black waterproof)Olen käyttänyt tätä ripsiväriä jo melko kauan, mutta minun on pakko mainita se tässä siksi, että huomasin sen tehon uudestaan käyttäessäni välillä toista ripsiväriä. Voluminious million lashes levittää ripsivärin tasaisesti, pitäen ripset erillään toisistaan. Tämä ripsiväri ei tee ripsistä paakkuisia eikä kasaa niitä pieniksi ripsitupoiksi. (Vinkki: Tätä ripsiväriä saa halvemmalla esimerkiksi ebaysta tilaamalla. Suomen marketeissa kyseinen ripsiväri maksaa nimittäin ~20€)

Kesäkuun lempiruoka
Kehittelin tämän ruoan periaatteessa itse, joten en ole keksinyt sille mitään nimeä.

Tarvitset:

Perunoita
Vihreitä papuja (pakaste)
Aurinkokuivattua tomaattia (suikaleina)
seesaminsiemeniä
kookoshiutaleita
limeä
(kookosöljyä)

Keitä perunat. Kun ovat valmiita laita viileään veteen jäähtymään. Laita pannulle seesaminsiemeniä ja kookoshiutaleita paahtumaan. Kuori jäähtyneet perunat ja leikkaa haluamaasi muotoon (itse muussaan). Laita vihreät pavut (kookosöljyyn) freesautumaan miedolla lämmöllä. Lisää hetken kuluttua aurinkokuivattu tomaatti. Purista perunoiden päälle limemehua ja lisää seesaminsiemenet ja kookoshiutaleet. Kun vihreät pavut ja aurinkokuivattu ovat freesautuneet, ruoka on valmista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti