perjantai 5. kesäkuuta 2015

Toukokuun suosikit

Sain tässä jokin aika sitten loistoidean kirjoittaa blogiin postauksen toukokuun suosikeista. Tämä postaus on siis ensimmäinen laatuaan ja saa nähdä saanko aikaiseksi väsäillä näitä tulevaisuudssakin.

Ensimmäiseksi haluaisin mainita muutaman kosmetiikkatuotteen, koska ne tuntuvat tällaisissa julkaisuissa aina eniten kiinnostavan.

Hurraw!
Ai mikä hurraw!? Koska en osaa pukea tätä tuotetta sanoiksi itse, kopioin tähän pienen pätkän hurrawin uudelta nettisivulta:
"Hurraw! syntyi yksinkertaisesta tavoitteesta: luoda täydellinen huulivoide. Hurraw! ­huulivoiteet ovat täysin luonnollisia, vegaanisia, valmistettu korkealuokkaisista kypsentämättömistä luonnonmukaisesti viljellyistä ja Reilun Kaupan kriteerit täyttävistä raaka-aineista. Villinä kasvaneista raaka­aineista, tehty käsin pienissä erissä, gluteenittomia, säilöntäaineettomia, kylmäpuristetuista luomuöljyistä valmistettuja, ja kaikki värit ja maut ovat täysin luonnollisia.

Kriteerit: 
Supertäyteläinen ja tahmaamaton koostumus, hienostuneen tuoksuinen eikä liian kiiltävä. Sopivasti tuoksua, kosteuttaa pitkäkestoisesti, eikä sula takataskussakaan! Kesti useita vuosia kehittää täydellinen koostumus Hurraw-huulivoiteille. Nyt olemme tyytyväisiä! Rakastamme käyttää Hurraw-huulivoiteita, toivomme että sinäkin."


Minä ja siskoni olemme aivan hurahtaneet näihin huulirasvoihin. Itse pidän niistä, koska 1. Ne tuoksuvat hyvältä, 2. Ne maistuvat siltä miltä tuoksuvat ja 3. ne eivät tee huulista tahmaisia vaan tuntuvat oikeasti kosteuttavilta ja miellyttäviltä huulilla.

Nivea soft
Tein jokin aika sitten suursiivousta ja löysin useita kosmetiikkanäytteitä, jotka nostin esille, että saan ne käytettyä ja pois nurkista pyörimästä. Ensimmäiseksi otin käyttöön pienen purnukan, joka sisälsi Nivea soft- kosteusvoidetta. Purnukan kannessa sanottiin "erittäin kosteuttava", joten päätin testata sitä kuivalle naamalleni. Jo muutaman käyttökerran jälkeen kuivat kohdat naamastani olivat saaneet kosteutensa takaisin ja ihoni tuntui pehmeältä. Olin hämmästynyt tuloksesta, sillä yleensä kosteusvoiteet eivät tunnu toimivan niin tehokkaasti kuin toivoisi. Voide on kosteuttanut myös kuivat jalkani ja tuoksuu kaikenlisäksi miellyttävälle. Tämä ei myöskään jätä ihoa ällöttävän limaiseksi, mikä on oikein hyvä, sillä olen joskus jopa vältellyt ihoni rasvaamista tämän ikävän tunteen vuoksi.

Hetki sitten ostin 200ml:n purnukan samaa ainetta. Mielestäni purkki on melko iso ja se maksaa vain vajaat 5 €. Sanoisin, että oikein hyvä diili ja suosittelen kaikille kuivasta ihosta kärsiville.

Dermosil Ihokarvanpoistogeeli
Olen nyt hetken käyttänyt tätä tuotetta ja olen tykännyt! Jalat ei kutise eikä punoita ajelun jälkeen. Terä liukuu sopivasti iholla ja aine on erittäin riittoisaa. Eikä tuo vajaan kuuden euron hintakaan päätä huimaa. Tuotteeseen pääset painamalla TÄSTÄ.

Dermosil Nature Roll-On, organic
Olen aina kärsinyt häiritsevästä hikoilusta ja valitettavasti tämäkään tuote ei sitä poistanut. Halusin kuitenkin mainita tämän tuotteen täällä, koska siinä ei ole alumiinia eikä alkoholia. Lisäksi se ei jätä vaatteisin tahroja toisin kuin yleisimmät deodorantit. Tuoksusta en oikein itse pidä, mutta onneksi se on mieto. Tuotteeseen pääset painamalla TÄSTÄ.

Marvel Daredevil (Netflix)
Oikeasti katsoin ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan tuotantokauden jo ennen toukokuuta, mutta koska sain poikaystävänikin koukkuun tähän sarjaan, katsoin sen lähes heti perään toistamiseen hänen kanssaan ja tämä meni jo toukokuun puolelle, joten mainitaan tämäkin nyt tässä.
Kyse on siis Netflixin suhteellisen tuoreesta sarjasta, joka perustuu Marvelin Daredevil sarjakuviin. Itse pidän sarjasta hyvän roolituksen ja juonen, sekä uskottavien tappelukohtauksien takia. Daredevil ei ole voittamattoman oloinen, kuten useimmat muut supersankarit ja tappelukohtauksissa on havaittavissa inhimillisiä piirtetä, kuten kipu ja väsymys. Suosittelen!

Pina cocolada
Kaupoista löytyy vielä toistaiseksi Danonen Danup Pina Cocolada- juotavaa jogurttia, johon olen aivan rakastunut! Tämä on siis juotavaa jogurttia jossa on pina coladan maku. Valitettavasti tämä on vain kausimaku, joten nyt äkkiä kauppaan ja näitä hamstraamaan! Lisää tietoa tuotteesta saat painamalla TÄSTÄ.

Tee
Olen ollut aina teen ystävä, mutten ole päässyt sisään teen ihmeelliseen maailmaan. Ensinnäkin olen joskus lapsena pilannut teen lisäämällä sihen maitoa, myöhemmin vain sokeria tai hunajaa. Nykyään kuitenkin juon teen ilmaan minkäänlaisia "lisäaineita". Olen nimittäin oppinut, että kun teetä lilluttelee oikean ajan, maistuu se hyvältä ilman makeutusta. Jotkin teelaadut eivät muutu liptonin tavoin kitkeriksi, vaikka niitä yli suositellun ajan lilluttelisikin. Olen siis siirtynyt liptonista muihin merkkeihin (en aivan kokonaan) ja olenkin löytänyt monenmonta uutta suosikkia.
Ajattelin kirjoittaa muista teemauista aivan oman postauksen, mutta tässä postauksessa on pakko mainita Liptonin Russian Earl Gray. Olen kyllä maistannut tätä teetä ennenkin, mutta siitä on niin paljon aikaa, että olen todennäköisesti lilluttanut teen kitkeräksi ja lisännyt siihen sitten vielä hunajaa tms. Nyt, hieman "kokeneempana teen litkijänä", kun muita teemakuja ei ollut tarjolla, päädyin maistamaan tätä teetä uudestaan pitkästä aikaa ja voi ettien että! Kun sen oikein lilluttaa, saa jopa Liptonin teestä hyvää! Mutta tästä teen lilluttelusta lisää sitten siinä tee-postauksessa.

Tässäpä oli kaikki suosikit tällä kertaa! Toivottavasti löysit jotain testaamisen arvoista ja hyvää kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti